Før Kristus Forkortelse

Betydninger før kristus bruges for at angive at et årstal falder et bestemt antal år før kristi fødsel. Er en forkortelse for før vår tidsregning i mange sammenhenger brukt i stedet for f kr.

Kommunikationsforum Fork En Fluekneppers Kvaler Skye Lofvander

Forkortelse vi har samlet en lang række danske forkortelser og udenlandske eller tekniske forkortelser som du kunne få brug for at kende.

Før kristus forkortelse. Før kristus eller kristi fødsel som en mer religionsnøytral tidsangivelse for samme tidsregning. Synonym før kristi fødsel se også efter kristus forkortelse f kr. Forkortelser blir ofte benyttet i kryssord og vi har derfor forsøkt å samle de vanligste i en liste.

Finn hele betydningen av f. For hver forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er forkortelserne uddybet. Forkortelse for før kristus.

Så sært det end lyder blev jesus født mellem 9. For år etter begynnelsen av denne tidsregningen brukes tilsvarende evt etter vår tidsregning. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt.

Og evt er benevnelser for å angi årstall etter tidsregningen basert på kristi fødsel på en mer verdinøytral måte. Er en forkortelse for før vår tidsregning og kan brukes som en mer religionsnøytral tidsangivelse. I dinordbok sin ordbok for forkortelser og akronymer.

Maj år 5 før kristus hævder en særdeles anerkendt britisk videnskabsmand berlt1991 berlingske tidende avis 1991. Vår tidsregning er altså ikke en alternativ tidsregning men et alternativt navn på tidsregningen som etter tradisjonen. Ser du etter betydningen av f.

Før kristus forkortelse for tidsangivelse eller periode fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Ord i nærheden før vor tidsregning. Vår tidsregning alternativt vanlig tidsregning engelsk.

F kr forkortelse for før kristus det vil si før kristi fødsel. Common era med de tilhørende begrepene før etter vår tidsregning forkortet fvt. På den måten håper vi å hjelpe deg til å finne bokstavene du mangler.

Forkortelser Og Akronymer Dinordbog

I Store Norske Leksikon Heter Det Ikke Lenger For Kristi Fodsel

I Store Norske Leksikon Heter Det Ikke Lenger For Kristi Fodsel

Forkortelser Salmonsens Konversationsleksikon Anden Udgave Bind Xiii Jernbaneret Kirkeskat

Anno Domini Wikipedia Den Frie Encyklopaedi

Na Heter Det Ikke Lenger For Kristi Fodsel Vart Land Norges Storste Kristne Dagsavis

Hvilken Tidsregning Brugte Man For Kristi Fodsel

Kristus Har Vanskelige Kar I Vores Tidsregning Kristeligt Dagblad

Ppt Norges Historie Middelalderen Stavkirker Powerpoint Presentation Id 4824316

Esperanto Dansk Ordbog Pdf Free Download

44 Alexander Den Store Macedonsk Skjold Med Hjelm Ca 323 315 For Kristus Finn No

Hvad Betyder F Kr Hvad Betyder Ordet Eller Forkortelsen Hjaelp Og Forklaringer

Ppt Graffiti Powerpoint Presentation Free Download Id 2003223

Forkortelse F Kr Danske Og Udenlandske Forkortelser Og Forklaringer

Makkabaeerbogerne Wikipedia Den Frie Encyklopaedi

Fore Kristus Andras Till Fore Var Tiderakning

Forkortelser Og Tegn Ordnet Dk

Forsta Forkortelse Ad Bruges I Datoer

Graffiti Youthsocial


LihatTutupKomentar