Leie Før Eie Trondheim

Boligbyggelaget tobb i trondheim har kjøpt hele den første blokken i boligprosjektet lilleby og har etablert et borettslag som skal drifte en såkalt leie før eie modell. Les mer om leie før eie.

Pin Pa Inspirasjon Til Huset

Bygg deg opp egenkapital når du leier.

Leie før eie trondheim. Leie før eie et boligtilbud som gjør det mulig å leie din egen bolig før du kjøper den. Leie før eie på lilleby er et utgående prosjekt og de vil ikke bli flere leiligheter her nå som opsjonstiden har startet. Krambugata 1 7011 trondheim org nr 946 629 243.

Modellen gjør at leietagere kan sikre seg en bolig som utsetter kravet om 15 prosent egenkapital. Målgruppen kan eksempelvis være unge førstegangskjøpere småbarnsfamilier som trenger mer plass eller enslige som ønsker å eie sin egen bolig. Leie før eie et boligtilbud som gjør det mulig å leie din egen bolig før du kjøper den.

På denne måten opparbeider du deg egenkapital mens du leier og det er ingen forpliktelser utover vanlig leiekontrakt i leieperioden. Modellen passer for alle som har nok inntekt til å kjøpe bolig men mangler nok egenkapital til å få finansieringsbevis fra banken. Vi vet at det kan være vanskelig å komme inn på boligmarkedet om du mangler egenkapital.

Verdistigningen i markedet gjennom leieperioden tilfaller kjøperen. Leie eie er et initiativ som skal gjøre det enklere for unge boligkjøpere å komme seg inn på boligmarkedet. Område midt norge trondheim nord i trøndelag vis alle pris 1 000 000 3 000 000 3 000 000 5 000 000.

Utviklet leie før eie som gir medlemmer mulighet til å leie boligen 3 5 år før de kjøper den. Derfor har boligsamvirket i norge utviklet en modell som kan hjelpe deg. Dette gjør at de får mulighet til å bygge opp egenkapital uten å være bekymret for at boligprisene løper fra dem.

Leie før eie er et konsept hvor unge førstegangskjøpere får mulighet til å leie en ny leilighet i tre til fem år før de kan kjøpe den til en fastsatt pris på forhånd. Modellen er et samarbeid mellom bate husbanken og kommunen. Modellen passer for alle som har nok inntekt til å kjøpe bolig men mangler nok egenkapital til å få finansieringsbevis fra banken.

ønsker du informasjon fortløpende om nye leie før eie prosjekt og om andre boligmodeller vi har kan du melde interesse her. Vi tilbyr leie til eie til de som mangler i dag egenkapital til å kjøpe sin egen bolig men som har evne til å betjene bokostnader og spare ved siden av. Samarbeidet gjør det mulig for oss å tilby leie eie boliger med litt lavere husleie enn det som er vanlig i dag.

Les mer om boliggaranti.


LihatTutupKomentar